Srijeda, 22. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Stručnjakinja za veze: Ovo su četiri najčešće greške koje prave neiskusni muškarci

Preuzmite sliku

Strućnjakinja za veze Blaine Anderson, koja je u proteklih 10 godina savjetovala više od 1500 muškaraca, opisala je koje su to najčešće greške koje neiskusni muškarci prave kada izlaze s nekim. Video je brzo postao viralni hit sa stotinama hiljada pregleda.

Pretjeran pristup

Kao prvu grešku navela je pretjeran pristup. “Ako dobiješ broj neke cure u petak navečer, ne bi joj trebao slati poruku za dobro jutro odmah u subotu ujutro”, izjavila je Anderson.

Prikrivanje emocija

Nastavila je objašnjavati da “žene ne žele da muškarac glumi da je sramežljiv ili da se pretvara kako sluša nekog muzičara koji mu ne odgovara”.

Analiziranje svake riječi

Anderson je poručila i da “muškarci ne trebaju svaku riječ analizirati”. “Ako napišem ok, onda to jednostavno znači – ok”, poručila je stručnjakinja za veze.

Kada nisu prisutni u trenutku

Kao posljednju grešku izdvojila je da “muškarci često ne slušaju što im druga osoba govori jer previše razmišljaju šta će oni iduće reći ili ispričati”. Ona smatra kako zbog toga komunikacija ne bude uspješna.

Ljudi je napadaju: “Ovo je toksično”

Njen je video prikupio više od 600 hiljada pregleda na Instagramu i više od 300 komentara ljudi. Mnogi su joj korisnici pisali da nije upravu i da su njeni savjeti kontradiktorni, a neki su izražavali svoje stavove o vezama i spojevima, prenosi index.hr.

“Volim tvoje objave, ali ovo je glupo. Sve što si rekla je subjektivno i kontradiktorno. Ne pomaže”, “Zašto veze moraju biti igrice? Valjda svako treba biti prirodan i svoj”, “Iz iskustva kažem da, ako ti napiše ok, ništa nije ok”, “Ovo je toksično”, “Stručnjakinja za veze – nije u vezi”, “Ko još pita ribu kako se peca”, “Pola savjeta super, pola užas”, samo su neki od komentara.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,