Utorak, 5. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sexy 53-godišnju ljubiteljicu fitnessa često zavode mlađi muškarci: “Žene su si same krive ako izgledaju staro”

Preuzmite sliku

Baka Andrea Sunshine (53) iz Londona, otkrila je kako vjeruje da su si žene same krive ako izgledaju staro. Ljubiteljica fitnessa često privlači muškarce upola mlađe od nje…

Andrea Sunshine (53) bodybuilderica je s ogromnim brojem pratitelja, njih čak 123 hiljade na Instagramu gdje dijeli svoju svakodnevnu rutinu. Obožavateljica fitnessa iz Londona smatra da bi svako trebao paziti na svoj izgled i zdravlje, prenosi 24sata.hr.

– Ako žene nečim nisu zadovoljne, za to mogu kriviti samo sebe. Žene koje se žale da izgledaju staro su si same krive. Trebaju više vježbati – rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

– Sve je u stavu i izborima koje donosimo. Vježbe poboljšavaju kvalitetu života, fizički i psihički – objasnila je svoje stajalište.

Otkrila je da vježba najmanje šest puta sedmično po barem tri sata i dodala da vrsta vježbe ‘ovisi o tome koji dio tijela namjerava vježbati. Jesu li to ruke ili noge, na primjer…’.

– Jedino ne vježbam onda kad sam povrijeđena ili kad me boli tijelo od prethodnog treninga – rekla je za britanski Daily Star.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Iako influencerica često mijenja rutinu vježbanja, uvijek odradi vježbe poput čučnjeva te se pobrinte da su vježbe intenzivne.

– Skijaški trbušnjaci i vježbe iskoraka će potkanuti sagorijevanje masnoće na trbuhu – savjetuje.

Andrea ide i na sportske masaže tri puta sedmično, nakon čega slijedi sauna i ledena kupka.

Kada je hrana u pitanju, Andrea se drži striktnog plana prehrane. Za doručak jede proteinski shake, dok joj se ručak često sastoji od ugljikohidrata poput tjestenine s piletinom. U međuvremenu njena večera obiluje proteinima – na primjer: jede ribu s povrćem ili piletinu. A budući da voli grickati, tokom dana zna jesti nezasoljene kokice ili humus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Andrea dobija puno pažnje od obožavatelja, uglavnom mlađih muškaraca, zbog svoje isklesane građe i mladenačkog izgleda. Ali, nije baš zaniteresovana za nikoga ko nema sijede u kosi.

– Ne mogu biti licemjerna, pažnja mladih muškaraca je ugodna, osjećam se dobro i osnaženo – kaže Andrea, koja je trenutno slobodna. Davno se razvela od bivšeg supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Muškarci širom svijeta su bili jako sretni kad je jednom prilikom izjavila da iako preferira starije muškarce, neće odbiti ni mlađeg muškarca ako je zainteresuje.  (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,