Utorak, 22. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet stvari zbog kojih vaša veza postaje jača i bolja

Ukoliko želite da vaša veza bude još bolja i jača, da budete sigurni u svog partnera, onda pogledajte ove savjete.

Redovno razgovarajte. Temelj svake veze je kvalitetna i otvorena komunikacija. Ako vas nešto muči, podijelite to s partnerom. Razgovarajte i o svakodnevnim stvarima, a uz to ubacite i koju šalu, kako biste se zajedno nasmijali i još više zbližili.

  • Često se dodirujte. Budite intimni i izvan spavaće sobe. Jednostavni dodiri poput držanja za ruke, milovanja po licu, ljubljenja, mogu vratiti iskru u vašu vezu.

    Budite spremni i inicirajte nešto novo. Ako slijepo slijedite svakodnevnu rutinu, vaša veza će vam postati dosadna, zato s vremena na vrijeme učinite nešto zabavno i drugačije.

  • Imajte život i izvan veze. Prevelika ovisnost o partneru nikako nije dobra. Ne morate svaku minutu provesti zajedno, kako biste dokazali svoju ljubav. Neovisnost i svrhovitost jako su seksi, pobrinite se za svoje potrebe i bit ćete manje predvidljivi i zanimljiviji svom frajeru.

    Usredotočite se na pozitivno. Iako svakodnevni stres u fokus donosi samo negativne strane vašeg frajera, usredotočite se na stvari i činjenice koje su vas i dovele do toga da se zaljubite u njega. (cosmopolitan.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,