Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pet klasičnih odjevnih predmeta u kojima ćete izgledati dobro ma koliko godina da imate

Preuzmite sliku

Uprkos stereotipima, modna industrija nije stvorena samo za 20-godišnje ljepotice. Postoje mnogi odjevni predmeti koji se lako mogu naći u tržnim centrima i koji će odgovarati ženama bilo koje dobi, piše Bright Site.

Potrebno je da posjetite vama najbliži centar i sve što trebate učiniti je pravilno odabrati odjevne predmete, prenosi Tuzlanski.ba.

Sako

 • Sakoi izgledaju elegantno na ženama bilo da one imaju 20, 30 ili 40 godina. U današnje vrijeme, u ponudi su najrazličitijih krojeva i dizajna, koje možete nositi na poslovni sastanak, ali i na kafu sa drugaricama u kombinaciji sa džinsom i patikama.

  Bijele farmerke

 • Sa odgovarujućim topom, bijele farmerke su pun pogodak u svakoj prilici. Stav modnih znalaca je da najbolje izgledaju u kombinaciji sa baletankama.

  Kaiševi za haljine

 • Ako nosite kaiš preko vaše haljine, on će akcentovati vaše kukove i sakriti mnoge nesavršenosti, u slučaju da niste zadovoljni svojom figurom.

  Kardigani u svijetlim bojama

 • Kardigani, dugi džemperi na zakopčavanje i pončoi su obavezni artikli u ormaru svake žene. Oni dobro stoje dvadesetogodišnjakinjama u kombinaciji sa uskom haljinam i čizmama, ali i starijim gospođama sa pantalonoma i svakodnevnom obućom.

  Karirane košulje

  Ko još ne voli karirane košulje? Casual stil je bez njih nezamisliv. Najpodesnije su za odlazak u prirodu, sportske događaje i putovanja, a jednako ih vole žene svih generacija. (Tuzlanski.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,