Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je pet najgorih promašaja u uređenju enterijera

Preuzmite sliku

Mnogi kada uređuju enterijer teže tome da ga urede na drugačiji način, na način koji će se istaknuti i biti poseban po nečemu.

Ali, ponekad se dogodi da takvo uređenje ode u nekom posve pogrešnom smjeru. Ovo je pet totalnih promašaja. Neki od njih će vas dobro nasmijali, a neki prestrašiti.

Jastuci na kojima ne biste htjeli odmoriti

Kreator ovih jastuka vodio se zasigurno udobnošću, ali teško  je vjerovati da je zadovoljan krajnjim rezultatom. Neobični jastuci u obliku ljudskih šaka vrlo su neobičan dodatak u interijeru. Tkanina kojom su presvučeni rezultirala je time da izgledaju pomalo zastrašujuće.

Kupatilo od kojeg se zavrti u glavi

Ovisno o tome kakve su i kako su postavljene, pločice u kupaonici mogu lako postati umjetnine na zidu. A ovaj način je svakako rezultat koji nikako ne želite postići. Nakon kratkog gledanja malo će vam se zavrtjeti u glavi.

Kad je neko veliki ljubitelj biljaka

Priroda u interijeru je apsolutno u trendu, ali neki su to shvatili malo predozbiljno. Palmama nije mjesto u kupatilu, a ni hrpi biljaka u spavaćoj sobi.

Kad se ne možete odlučiti šta ćete staviti pa stavite sve

Ako želite prostor ukrasiti detaljima, budite umjereni. Također, ako imate neki komad koji želite posebno naglasiti, dovoljan je jedan. U protivnom bi moglo doći do ovakvih scenarija. Ne dozvolite sebi ovakve promašaje.

 
2u1 spavaća soba i kupatilo

Popularan master bedroom znači da glavna spavaća soba ima vlastito kupatilou. Ali, neko je odlučio to dvoje spojiti u jedno. Rezultat je krevet sa umivaonicima i wc školjka u prozirnom tušu. (dom2.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,