Četvrtak, 20. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ove tri fraze muškarce nevjerovatno uzbuđuju

Preuzmite sliku

Da li ste znali da muškarca koji vas zanima možete da uzbudite uz pomoć svega nekoliko riječi?

Iako su muškarci vizuelna stvorenja, koja češće obraćaju pažnju na vaš izgled nego na ono što govorite, ako posegnete za tajnim frazama kojima oni ne mogu odoljeti, biće vaši zauvijek. Postoji određeni jezik koji muškarca pokreće i kod njega izaziva određeni odgovor, kako fizički tako i emocionalni. Ako uspijete da savladate ovaj jezik, ništa vam neće stajati na putu do muškarca koji vas zanima, prenosi Ženski Magazin.

Većini muškaraca je važno da je njihova seksualna sposobnost potvrđena. Oni žele da znaju da vi uživate u onom što vam on radi kao i da vas uzbuđuje njegova muškost. Postoji gotovo univerzalni tip muškarca, koji ni manje ni više nego liči na Apolona, kog muškarci širom svijeta smatraju neodoljivim za žene. Svaki muškarac, koliko god samouvjeren bio, želi da ga žena sa kojom je doživljava kao takvog – iako sa sinonimom muške ljepote nema stvarnih dodirnih tačaka.

Uz fraze koje vam danas otkrivamo moći ćete u tren oka da mu se uvučete pod kožu:

Fantastično mi je s tobom

Kada ste u intimnoj situaciji sa svojim voljenim ne propustite priliku da istaknete kako se osjećate fantastično. Možete dodati i – nevjerovatno, izuzetno, apsolutno (mi je fantastično sa tobom), i lansirati njegov ego do zvijezda. Činjenica da mu govorite da vam je i više nego dobro dok ste sa njim je potvrda njegovog umijeća i truda.

Nemoj da prestaješ

Ovo možete da izgovorite na dva načina – kao vid molbe ili još bolje kao naredbu. Takođe možete cijeloj priči da dodate i – brže, jače, to, i sve drugo što će ga navesti da shvati koliko uživate. Ako nešto voli da doživi u krevetu jedan savremen muškarac, onda je to obezbjeđivanje ludog orgazma svojoj partnerki.

Ne mogu te se zasititi ili Tako me uzbuđuješ

Ove fraze poručuju vašem voljenom kako se osjećate u njegovoj blizini. Činjenica da vas je pretvorio u seksulano “gladnu” djevojku koja ga se ne može zasititi, je nešto što će učiniti da on da sve od sebe da opradva vaše riječi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,