Petak, 6. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Optužili su je da je “fotošopirala” svoje novo tijelo, a onda im je pokazala mnogo više

Preuzmite sliku

Frizerka i vizažistica s Novog Zelanda pronašla je način da ušutka one koji su je optužili da je lažirala fotografije na kojima je vidljiv njen gubitak kilograma tako što im je pokazala još više nego dotad.

  • kilogrami-transformacija2
  • Tačnije, Simone Pretscherer na Instagramu je objavila selfije koji prikazuju transformaciju njenog tijela nakon stroge dijete i programa vježbanja (naslovna fotografija), da bi na to dobila komentare da je fotografije obrađivala kako bi izgledala bolje. Kritičari su je optužili za uljepšavanje fotografija, navodeći kao “dokaze” drukčiju boju njezine kose i nepostojanje viška kože.

    A iako kaže da joj to nije bilo nimalo lako, ona im je na sve to odgovorila sljedećom fotografijom.

    Uz nju je napisala: “Na ovom sam putovanju pokušala biti iskrena cijelo vrijeme i pokušala ljudima govoriti šta se točno događa pa me pogodilo kad ste mi rekli da sam fake. Da, imam višak kože i strije, ali ne osjećam potrebu da ih pokazujem na svakoj fotografiji koju objavljujem online. I prije sam ih pokazivala pa da ste se potrudili proći kroz moje postove, mogli ste to vidjeti. I da, moja kosa i obrve su drukčije boje, budući da se vraćam na plavo”. (index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje