Petak, 15. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ona ima 76, on 23 godine, a zarađuju prodajom svog erotskog sadržaja

Preuzmite sliku

Almeda (76) i Gary (23) Hardwick vjenčali su se 2015. godine, dvije semdice nakon upoznavanja na sahrani njenog sina Roberta. U to je vrijeme Gary imao 17 godina, a nedavno se rastao od 77-godišnjakinje, a Almeda je imala 71 godinu.

Sada, pet godina kasnije, par je odlučio podijeliti svoju ljubav s drugima te su otvorili račun na stranici OnlyFans, gdje prodaju svoj erotski sadržaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Društvena mreža za odrasle omogućuje korisnicima, uključujući seksualne radnike, da komuniciraju sa svojim obožavateljima i zarađuju novac. Oni naplaćuju mjesečnu pretplatu oko 20 KM a nude seksi scene njih dvoje, prenosi Večernji list.

Almeda i Gary vjenčali su se na ceremoniji koju je Gary priredio u šest dana za samo 300 KM, a nakon vjenčanja uselili su se u Almedinu kuću zajedno s jednim njenim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

– Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary je jednostavno bio savršen – rekla je Almeda. – Jednostavno sam odmah znala da je on taj.

Nakon što je Almeda ostala udovica, a zatim izgubila i svog sina Roberta nakon napada, osjećala se iznimno usamljeno i tužno. Baš kako se osjećao i Gary koje je bio zarobljen u nesretnoj vezi sa starijom ljubavnicom. No, nakon njihovog upoznavanja, ovaj par ne može biti sretniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Dvije sedmice nakon njihovog prvog spoja, Almeda nije oklijevala prihvatiti kad ju je Gary zaprosio putem telefona. – Almeda je u srcu toliko mlada da nam godine nikad ne smetaju, nikad zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišio moje molitve tog dana kad je ušla u moj život – rekao je Gary. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje