Subota, 16. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Obične stvari koje muškarci vole da žene nose u krevetu

Preuzmite sliku

Seksi donji veš, visoke potpetice i čipka, klasične su stvari na koje muškarci padaju u krevetu.

Međutim postoji i odjeća koja nije u kategoriji seksi stvari a koje muškarci na vama vide kao super-seksi. Vi na nju možda ne gledate tako, i možda se kao i većina žena trudite da svog muškarca zavedete seksi negližeima, halterima i podvezicama, ali na dohvat ruke su vam mnoge druge obične stvari koje muškarci smatraju vrlo privlačnim na vama.
Jer ponekad je dovoljno biti svoj, samouvjeren i neponovljiv i biti u nečem sasvim običnom. A šta se to nalazi na listi komada kojima muškarci ne mogu da odole na vama, saznajte u redovima koji slijede.

 Prevelika košulja

Previše truda vrlo često bude toliko očigledno da postane zapravo neprivlačno. A ako se djevojka ne trudi ni malo da djeluje seksi, oblačeći njegovu košulju koja joj je za minumum tri broja veća, e to je seksi. Nošenje njegove garderobe je znak da se osjeća prijatno u njegovom prisustvu, i da nešto njegovo doživljava kao svoje, prenosi Ženski magazin.

 • Flanel pidžama

  Nikad ni pomislili ne biste da je nešto poput flanelne pidžame seksi u očima jednog muškarca, ali istina je takva drage moje. Možda vi na ovu vrstu odjeće gledate kao na nešto što je ekvivalentno odjeći vaše bake, ali oni ispod sve te široke i meke kombinacije naziru misteriju, i to mi je jako uzbudljivo.

   Naočale i neuredno svezan rep

  Naočare ljudski um povezuje sa inteligencijom. Osim toga mnogi muškrci imaju vrlo živopisne fantazije o seksi profesoricama koje po pravilu nose naočare. A svoje fantazije oni se uvijek sjete kada svoju djevojku vide sa naočalama. Ako još pored toga ona neobavezno veže kosu na vrhu glave, muškarac postaje momentalno uzbuđen.

 •  Helanke

  Vjerovatno ima smisla zašto se ovaj komad odjeće nalazi na listi onih koje muškarci svrstavaju među seksi garderobu, iako je većini žena to svakodnevni autfit. Pripijene uz tijelo, helanke ne prepuštaju ništa mašti. Sve je tu, svaka krivina i svaka oblina. Ne krivite muškare što uzdišu za vama kada ste u helankama.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,