Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Majku napali zbog načina na koji je zagrlila svog sina: “Mislio sam da mu je djevojka”

Preuzmite sliku

Mamu Amber Lund-Wright, na internetu su kritikovali zbog načina na koji grli svog sina, američkog fudbalera, a neki su čak mislili i da mu je ona djevojka.

Na društvenim mrežama često objavljuje kako je ponosna na svog sina, a na jednom videu mogla se vidjeti s nogama omotanim oko njegova struka u zagrljaju, piše The Sun.

U opisu je podijelila: “Ovaj dječak će zauvijek i uvijek imati cijelo moje srce. Gina je uhvatila kraj ovog trenutka i jako sam joj zahvalna. Kad sam prišla zagrliti svog dječaka nakon njegove utakmice, on me odmah podignuo i samo zagrlio. Možda je bilo 20 sekundi, 30 sekundi, minuta, nemam pojma. Ali u ovom trenutku vrijeme je potpuno stalo. Iskreno ne znam šta sam učinila da te zaslužim, ali zahvalna sam svake sekunde svakog dana za tebe.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Lund-Wright (@ambslund)

Ali ljudi su bili šokirani prikazom i odmah su pohrlili u komentare kako bi podijelili svoja mišljenja.

“Malo previše mama… ostani na zemlji, sve će biti u redu”, napisala je jedna osoba.

“Nema ništa loše sa zagrljajem, ali stopala nikad nisu trebala napustiti zemlju mama…”, komentarisao je neko drugi, dok je treći dodao: “Doslovno sam mislio da je ovo njegova djevojka.”

Očito frustrirana komentarima, Amber je uzvratila i rekla: “Za one koji su očito uznemireni i ne razmišljaju o ovom videu, dopustite mi da ponudim malo pojašnjenja… “1. Moj me je sin podignuo i ovaj video je snimljen pri kraju; Nisam skočila na njega.”

U svom drugom videu, inzistirala je na tome da ima zdrav odnos sa svojim sinom. Zatim je ispričala da joj je sin dobar u školi, da je sportista, da ne pije i da “nikada nije bio u nevolji”. Ako vidite da nešto nije u redu s dječakom koji želi podići i držati svoju mamu nakon prilično intenzivne nogometne utakmice, možda se zapitajte što dovraga nije u redu s vama da mislite na to”, dodala je. Zatim je ponovila istu pozu s drugim muškarcem na fotografiji uz koju je napisala: “Ups… opet sam to učinila”. Shvativši njezin plan, jedna osoba je odgovorila: “Haha, učinila si ovo da probudiš lude!” nakon čega slijedi emoji koji plače od smijeha, prenosi Večernji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,