Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Setas nudi najbolje mjesto za LED reklame u Živinicama, Gračanici i Zenici (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Kompanija Setas iz Tuzle putem savremenih LED displaya vrhunske rezolucije i kvalitete slike u Živinicama, Gračanici i Zenici nudi najbolje mjesto za vašu reklamu.

Ovakav način promocije i prezentacije proizvoda i usluga predstavlja marketing 21. stoljeća s obzirom na to da u jednom danu reklamu vidi izuzetno veliki broj ljudi, odnosno potencijalnih kupaca/klijenata. Naročito zbog toga što su reklame ekstremno vidljive, nemoguće ih je ignorisati, pružaju nevjerovatne boje i specijalne efekte…

Kompanija Setas osnovana je u aprilu 2018. godine s ciljem da svojim klijentima pruži usluge outdoor oglašavanja na najsavremenijim digitalnim LED bilbordima.

„Pažljivo smo birali lokacije kako bi uspjeh naših klijenata bio zagarantovan. Naše poslovanje na tržištu Bosne i Hercegovine započinjemo sa tri LED bilborda na atraktivnim lokacijama u gradu Zenica, te općinama Gračanica i Živinice“, kažu iz Setasa te poručuju da klijentima nude profesionalno savjetovanje i stručnu podršku, a sve u cilju ispunjenja njihovih zahtjeva. (Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,