Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Omega d.o.o. je donirala 20 Beko UV sterilizatora UKC-u Tuzla i UKC-u Republike Srpske u vrijednosti od 10.000 KM

Preuzmite sliku

Omega d.o.o. kao generalni uvoznik brenda Beko za bosanskohercegovačko tržište je donirala 20 UV Beko sterilizatora UKC-u Tuzla i UKC-u RS u cilju poboljšanja uslova boravka u zdravstvenim ustanovama.

Moderni UV sterilizatori (Beko Hygiene Shield UV sterilizator UVC 5033 TA) dezinfikuju predmete od plastike i metala, uništavajući viruse u velikom procentu.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji mogu se sterilisati igračke, mobilni telefoni, medicinska oprema, ali i bočice za bebe i cucle. Svojom tehnologijom UV sterilizatori spriječavaju širenja virusa COVID-19, a također biti će od velike pomoći kako djeci i roditeljima, tako i zaposlenima u institucijama koje im pomažu u borbi protiv raka.

  • “Obzirom da ove godine Omega d.o.o. obilježava 20 godina uspješnog partnerstva sa kompanijom Beko Balkans odlučili smo da doniramo 20 savremenih Beko sterilizatora koji će doprinjeti boljim uslovima boravka i rada u našim zdravstvenim ustanovama“ izjavila je Alma Krasnići, voditelj marketing službe Omega d.o.o.

    Kao društveno odgovorni lider na tržištu bijele tehnike u BiH, Omega d.o.o., je uručila donaciju u vidu modernih UV sterilizatora, u vrijednosti od 10.000 KM, zbog kojih će uslovi za liječenje u zdravstvenim ustanovama biti znatno bezbjedniji za naše najmlađe.

    Omega je ponosna što je bila dio ovog projekta i nastojat će i dalje podržavati ovakve donacije i učestvovati u raznim akcijama pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,