Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

NLB Banka Sarajevo i Visa uz poduzetnike na EXPO zoni na eCommerce konferenciji 25. aprila

Preuzmite sliku

NLB Banka Sarajevo i kompanija Visa će, kao partneri ovogodišnje eCommerce konferencije “Beyond boundaries”, koja će se održati sutra, 25. aprila u Hotelu Hills u Sarajevu, unutar VISA EXPO zone predstaviti bosanskohercegovačke poduzetnike koji će imati priliku svim posjetiocima konferencije predstaviti svoje proizvode i poslovanje.

Konferencija u organizaciji Asocijacije za internet trgovinu u Bosni i Hercegovini “eComm” obećava okupljanje vizionara, poduzetnika i stručnjaka iz industrije, gdje će se predstaviti istraživanja i saznanja o najnovijim trendovima i strategijama koji oblikuju e-trgovinu na regionalnom tržištu.

Ekskluzivno u četvrtak, posjetioci sajma će moći kupiti unikatne proizvode BH kreativaca i malih poduzetnika, a plaćanje će se moći izvršiti bezgotovinski korištenjem NLB Smart POS rješenja za prihvat kartičnog plaćanja. Samo na dan konferencije, posjetioci će imati priliku kupiti proizvode sa 50% popusta uz plaćanje svim Visa karticama, neovisno o banci izdavaocu kartice.

Tokom trajanja konferencije, svoje proizvode će predstaviti: Bamba, Flora handmade, Organlook, Pavone, Plusminus fashion, Rukom, Udružene, Sherbetlook.

 • ” Kroz naše partnerstvo na konferenciji i predstavljanjem inovativnog NLB Smart POS rješenja, drago nam je što možemo, zajedno sa kompanijom Visa, potvrditi svoju predanost osnaživanju BH poduzetnika i pokretanju inovacija u bezgotovinskom plaćanju. Pored predstavljanja ovih trgovaca na EXPO zoni na konferenciji, naša podrška  poduzetnicima nastavit će se i kroz benefite koje smo spremili za njih, poput oslobađanja naknade za korištenje NLB Smart POS rješenja, pogodnosti za kartično plaćanje Visa karticama i još mnogo toga.

  Pozivamo sve posjetioce da posjete VISA EXPO zonu i podrže naše vrijedne poduzetnike, a uz to i kupe proizvode povoljnije uz kartično plaćanje”, izjavila je Berina Belkić Tepić, direktor Sektora za marketing, CRM i Kontakt centar u NLB Banci d.d., Sarajevo.

  Posjeta Visa EXPO zoni ekskluzivno omogućena svim učesnicima Konferencije a više informacija o programu, predavačima i ulaznicama mogu se pronaći na Konferencija | Asocijacija za internet trgovinu “e-comm” u BiH.

  Uz pomoć NLB Smart POS aplikacije poduzetnici svih veličina, a posebno srednji i mali, od sada svoje proizvode i usluge mogu naplaćivati bezgotovinski, bez potrebe posjedovanja “standardnog” POS terminala, uz jednostavan i siguran prihvat kartičnog plaćanja putem mobilnog telefona sa android

  operativnim sistemom, uz pomoć NFC tehnologije i aplikacije koju je moguće preuzeti sa Google Play trgovine.

  NLB Smart POS aplikacija instalira se direktno na mobilnom uređaju poduzetnika i/ili njegovog prodajnog osoblja, a može se koristiti na bilo kojoj lokaciji za prihvatanje plaćanja putem platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona uz NLB Pay ili bilo kojom drugom digitalizovanom karticom u okviru mobilnog novčanika.

  Za više informacija o proizvodu NLB Smart POS posjetite web stranicu NLB Banke Sarajevo.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje