Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

IverDom sutra otvara svoja vrata: Očekuju vas odlične pogodnosti, akcije i mnogo zabave

Preuzmite sliku

Kuhinje po mjeri, ormari, plakari, predsoblja, kancelarijski namještaj, ugaone garniture, TDF garniture, dječije sobe, spavaće sobe, od sada će vam biti dostupne u IverDom salonu u Industrijskoj zoni Ciljuge II, Živinice.

Nakon dugih priprema, IverDom otvara svoja vrata u petak 15.12.2023. a radno vrijeme salona će biti od 08:00 do 18:00 sati radnim danima i subotom od 08:00h do 17:00h. Za sve svoje posjetioce i kupce kupce u petak 15.12. i subotu 16.12.2023. IverDom nudi popuste na sav asortiman i kuhinje po mjeri 10%+10%.

Od osnivanja 2004.godine IVEREX Company je poznata firma u Bosni i Hercegovini, ali i šire, za proizvodnju i promet namještaja, koja je postavila standarde od kojih godinama ne odstupa. Prepoznatljivi su po proizvodnji pločastog namještaja, a od sutra ćete njihove proizvode moći vidjeti i kupiti u maloprodajnom salonu na adresi – Industrijska zona Ciljuge II, Živinice. Pažljiv odabir materijala, inovativan dizajn i beskompromisna kvaliteta je nešto po čemu se ističu godinama, a sada će te vrijednosti biti dostupne svim posjetiocima.

  • Pored vlastite proizvodnje namještaja nude i usluge rezanja, kantiranja te prodaje materijala u njihovom reznom centru na istoj adresi.

    Raznolika ponuda namještaja po mjeri

    Jedan od aduta IverDom salona bit će kuhinje po mjeri, prilagođene potrebama svakog kupca. Bez obzira želite li modernu kuhinju s najnovijim tehnološkim inovacijama ili klasičan i topao ambijent, IverDom će ispuniti vaše želje. Ono što je bitno naglasiti jeste da, za potrebe kupaca, tim iskusnih projektanata nudi i izrađuje idejna rješenja i 3D projekcije kuhinja sa izabranim modelima, dimenzijama i materijalima.

    Osim toga, salon će nuditi širok asortiman ormara, plakara i predsoblja, sve prilagođeno prostoru i stilu vašeg doma.

    Elegancija u kancelariji i dnevnom boravku

    Za one koji traže kvalitetan kancelarijski namještaj ili udobne ugaone garniture, IverDom nudi rješenja koja kombiniraju funkcionalnost i estetiku, te iznimno kvalitetne materijale.

    Spavaće sobe – oaza mirnog sna

    IverDom ne zaboravlja ni na spavaće sobe, a kupcima će pružiti raznolike opcije namještaja za najljepše snove. A za najmlađe članove porodice, spremili su i raskošan svijet dječijih soba.

  • Salon IverDom u Industrijskoj zoni Ciljuge II, Živinice, postat će omiljeno odredište za sve ljubitelje kvalitetnog namještaja. Otvorenje je zakazano za 15. decembar 2023. u 08:00, a stručni tim IverDoma s nestrpljenjem očekuje priliku da dočeka svoje prve kupce.

    Dođite i otkrijte svijet vrhunskog namještaja prilagođenog vašem stilu života.

    IverDom – naš kvalitet u Vašem domu!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje