Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dan otvorenih vrata MF banke: “Klijent uvijek na prvom mjestu”

Preuzmite sliku

U proteklom periodu, MF banka broji kontinuirani rast novih klijenata te, širi ponudu svojih usluga u skladu sa željama i potrebama stanovništva. Pružanje kvalitetnih proizvoda i pozicioniranje korisnika na prvo mjesto, politika je poslovanja kompanije.

Dokaz tome ogleda se u konstantnom pružanju informacija, kako postojećim klijentima, tako i onima koji to žele postati, otvarajući svoja vrata širom Bosne i Hercegovine. MF banka je ovoga puta održala događaj ’Dan otvorenih vrata’ u Tuzli te svim posjetiocima priredila ugodnu atmosferu.

Nakon Srebrenika, Zenice, Trebinja, kao i mnogih drugih gradova širom zemlje, stanovnici Tuzle su imali priliku dobiti sve korisne informacije koje se tiču rada kompanije, njenih proizvoda za fizička i pravna lica, kao i pogodnosti koje se stiču ukoliko postanete klijent MF banke.

  • Kao neko ko je uvijek tu za svoje klijente, MF Banka se odlučila upravo na ovaj način predstaviti građanima i svim zainteresovanim približiti svoje poslovanje.

  • “Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da se družimo sa klijentima i građanima u Tuzli. Od početka se trudimo prilagoditi naše usluge njihovim konkretnim potrebama i zahtjevima. Dugo smo radili na tome da stvorimo jedan partnerski odnos u kojem će se klijenti osjećati slobodno da od nas traže ne samo finansijsku već i savjetodavnu podršku. Nadam se da smo u tome i uspjeli.“, rekla je Sanela Ćerimović, šef Filijale MF banke u Tuzli.

    Da je ovakav vid komunikacije sa građanima pun pogodak pokazuje veliki broj prisutnih tokom “Dana otvorenih vrata” u Tuzli, gdje su mnogobrojni posjetioci uspjeli da dobiju sve potrebne informacije o uslugama MF banke. (Tuzlanski.ba)   

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje