Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Obavještenje o potpunoj obustavi i izmjeni režima saobraćaja

Preuzmite sliku

Obavještenje o potpunoj obustavi saobraćaja u ulici Tuzlanskog odreda i izmjeni režima saobraćaja u dijelu ulice Patriotske lige.

Obavještavamo građane da će, zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji komunalnih instalacija i saobraćajnice, doći do potpunog obustavljanja saobraćaja u ulici Tuzlanskog odreda, te izmjeni režima saobraćaja u dijelu ulice Patriotske lige od raskrsnice sa ulicom Kulina bana do početka pješačke zone.

  • U ulici Tuzlanskog odreda saobraćaj će se u potpunosti obustaviti radi izvođenja navedenih radova, a u ulici Patriotske lige se uspostavlja dvosmjerni režim saobraćaja od raskrsnice sa ulicom Kulina bana do skretanja za parking poslovnog objekta „Limenka”, a od skretanja za parking poslovnog objekta „Limenka” do početka pješačke zone moći će se kretati samo vozila hitnih službi, izvođača radova i dostavna vozila koja opskrbljuju objekte u pješačkoj zoni robom i drugim potrepštinama.

    Navedeni radovi će se izvoditi u periodu od 28.06.2021. do 28.08.2021. godine. Učesnike u saobraćaju molimo za strpljenje i razumijevanje, navodi se u saopćenju Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje