Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Odmor za tijelo i dušu: U Tuzli otvoren salon ljepote i zdravlja Fridom (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas je u našem gradu upriličeno svečano otvaranje salona ljepote i zdravlja Fridom.

Salon Fridom je nova priča koja se desila u gradu Tuzli. Spoj mladosti i iskustva, uposlenici puni pozitivne energije, učinit će vaš boravak još ugodnijim.

– Mi smo odlučili da građane Tuzle počastimo sa jednim lijepim ambijentom gdje se mogu opustiti i dovesti svoje tijelo u mnogo bolje psihofizičko stanje. Ono što salon ljepote pruža su prije svega sve vrste masaža, sportske, medicinske i relaks masaže, anticelulitne tretmane, masaže lica i glave, refsologija stopala. Također nudimo i tretmane hidžama koje postaju sve popularnije na našim prostorima. U ponudi imamo i Aqua Detox tretmane. Pored ovih u našoj ponudi će biti i tretmani za uljepšavanje. Mnoštvo je usluga koje im stoje na raspolaganju.” rekao je na otvaranju Alden Adbegović jedan od osnivača udruženja Fridom.

Masaže mogu veoma da pomognu u oslobađanju od stresa. Prema svakom čovjeku kreira se posebna antistres masaža, u zavisnosti od njegovog senzibiliteta, nivoa stresa, godina, zdravstvenog stanja. Najčešće su to kombinacije provjerenih tehnika. Posebnu pažnju treba obratiti na odabir terapeuta, koji mora biti apsolutno obučen. Najbolje usluge možete naći salonu ljepote Fridom – spoj kvaliteta i profesionalne usluge, po povoljnim cijenama, čiji je krajnji cilj zadovoljan klijent.

Iza Salona ljepote Fridom stoji brendirana kompanija Forever Living. Ova poznata američka kompanija  prisutna je na našem  tržištu petnaest godina. Ona će biti zastupnik za preparate koje će uposlenici Fridom-a koristiti.

Građani će biti u prilici pronaći i suplemente i dodatke ishrani kompanije Forever Living koji su veoma popularni u preko 170 zemalja širom svijeta.

Jedna od usluga koju građanima Tuzle nudi Fridom je i Prevent S5 dijagnostika.

Prevent S5 omogućuje za vas i vašu porodicu brze, jednostavne i precizne rezultate mjerenja u trajanju od 60 sekundi gdje će se izvršiti 600 analiza aktuelnog zdravstvenog stanja bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja uz konsultaciju doktora specijaliste preventivne medicine.

Također, svi mladi ljudi koji su završili školu za fizioterapeute i žele usavršiti svoje znanje i vještine imaju mogućnost da se zaposle u salonu ljepote Fridom.

– Potrudit ćemo se da im omogućimo dodatnu obuku kako bi usavršili svoje vještine  i omogućit ćemo im stabilnu finansijsku podršku, rekli su iz Fridoma.

  • Sve što trebate je da ih pozovete na broj telefona 062 00 55 91 ili posjetite lično u salonu koji se nalazi u ulici Mašala Tita br.2. Za sve dodatne informacije možete se javiti i na Facebook fan page stranicu Salon ljepote i zdravlja “Fridom”

    Radno vrijeme je od utorka do subote u vremenskom periodu od 15:00-20:00 sati.

    (Tuzlanski.ba | Marketing)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje