Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Imamović upriličio prijem za zlatnu generaciju košarkašica KK ‘Jedinstvo-Aida Tuzla’

Preuzmite sliku

Povodom obilježavanja 30. godišnjice od osvajanja titule prvaka Evrope u Firenci 1989. godine košarkašica KK „Jedinstvo-Aida Tuzla“, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, danas, 6.6.2019. godine, upriličio je prijem za zlatnu generaciju ovog kluba.

Prisutne članice prvog tima košarkašica zlatne generacije KK „Jedinstvo-Aida Tuzla“, zajedno sa trenerom Mišom Vukovićem, zahvalili su se gradonačelniku Imamoviću na prijemu, te se uz ugodan razgovor prisjetili najsjajnijih dana tuzlanskih košarkašica. Rukovodstvo kluba, na čelu sa direktoricom Marom Lakić Brčaninović, upoznalo je gradonačelinka sa dosadašnjim radom, planovima i projektima koje klub planira realizovati u budućnosti.

“Drago mi je da vas ponovo sve vidim, ovaj susret mi pričinjava veliku čast i zadovoljstvo. Kada sam se radovao toj velikoj pobjedi, nisam mogao pretpostaviti da ću da ću biti gradonačelnik i da ću biti domaćin vašoj sjajnoj ekipi u vrijeme kada se bude obilježavalo 30. godina od tog velikog, do sada neprevaziđenog uspjeha”, istakao je gradonačelnik Imamović.

Od 16,30 sati u Međunarodnoj galeriji portereta u Tuzli, bit će upriličena promocija knjige autora Emira Jesenkovića „Razija Mujanović”, a od 19,30 sati revijalna utakmica KK „Jedinstvo-Dženex”- U16 Reprezentacija BiH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje