Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Brodolom 6: Mark Knight potvrdio kvalitet, zabava trajala do jutra!

brodoloooom
Preuzmite sliku

Sinoć je Koncertna Arena jezera Modrac bila centar dobre zabave do ranih jutarnjih sati.

\"brodoloooom\"Bez gužvih na ulazu, uz veću komociju, organizovaniju VIP zonu kao i besprijekoran nastup domaće DJ postave: Almir El Mano, Kazoo, G Edd, Borg, uz zvijezdu večeri Mark Knighta i njegovog, po mnogima savršenog nastupa, šesti po redu Brodolom učinili su zabavom na kojoj se u dobrom raspoloženju plesalo, smijalo i zabavljalo do ranih jutarnjih sati. 

Savršeno ozvučenje uz nekoliko vatrometa kao i drugih specijalnih efekata te neograničene količine pozitivne energije apsolutno svih posjetitelja jednu sasvim običnu ljetnu subotu, učinili su zabavom koja je mnogima \”razdrmala\” stereotipne vikend izlaske.

Nakon ovogodišnjeg Brodoloma svi su složni oko dvije činjenice. Prva se odnosi na to da je Brodolom uistinu prevazišao okvire običnog eventa i postao mnogo više od toga a druga se odnosi na činjenicu da je konačno sazreo trenutak da se naredne godine sedmi po redu Brodolom organizuje u Tuzli, a kada je u pitanju lokacija, izbor je samo jedan! 

Na društvenoj mreži facebook se odmah nakon Brodoloma pojavila i facebook stranicu u opisu koje stoji: \”Facebook prezentacija onih kojima je Brodolom postao mnogo više od običnog EVENTA. Robinzon je postao mali, Koncertna arena je mala, Želimo Brodolom 7 u Tuzli\”

Tuzlanski.ba


Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: