Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nikada jača Prva liga FBiH u velikim problemima: Nekoliko klubova ne želi nastaviti takmičenje?

Preuzmite sliku

Diskutabilne sudijske odluke, nenamjerni previdi, jedanaesterci koji uvijek donose mnogo prigovora, bojkotovanje utakmica i mnoge druge stvare ove sezone se dešavaju u Prvoj ligi Federacije.

Nikada jača liga ove godine donosi mnogo situacija čije su snimke obišle Evropu. Nakon konsultacija nekoliko predsjednika klubova došlo se na ideju da se ponovi sastanak koji je i prošle godine na trenutak prekinuo sva loša dešavanja koja su se nažalost ponovila i u ovoj sezoni.

Tokom žrijebanja parova za novu sezonu, čelnicima saveza koji su bili prisutni na izvlačenju skrenuta je pažnja da će ove godine nikad jača Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine biti sasvim drugačije medijski praćena i izaziva pažnju kod ljubitelja fudbala u našoj državi te da trebaju voditi računa da sve bude u duhu fair-playa.

Početkom sedmice se očekuje sastanak čelnika nekoliko klubova, sa kojeg se očekuje jedinstven stav u pogledu nastavka takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH, saznaje sport1.ba. Ostaje da vidimo šta će biti rješenje klubova i da li će se takmičenje nastaviti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,