Nedjelja, 23. Septembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Bingo City Center povodom 1.rođendana organizuje nagradnu igru u vrijednosti od 35.390,00 KM

Povodom obilježavanja prve godine uspješnog poslovanja trgovačkog centra „Bingo City Center“ u Tuzli, organizovana je velika nagradna igra  „Nova Kia je tu, budite i Vi“.

Nagradna igra je u toku i traje sve do 1.11.2017. godine do 18:00 sati. Pripremljeno je mnoštvo vrijednih nagrada.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 35.390,00KM. Nagradni fond čini ukupno 5 nagrada i to:

– Glavna nagrada – automobil Kia Ceed 1,4 CRDi

– Četiri sedmične nagrade, mobitel Iphone 7

– Šezdeset instant nagrada u vrednosti 100 KM

Pravo na učešće imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji u  Bingo City Center-u, tačnije u bilo kojoj prodavnici ostvare kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50 konvertibilnih maraka i više, tokom jednog dana (tokom radnog vremena centra). Sa evidentiranom kupovinom na računu kao i napisanim ličnim podacima na poleđini računa (ime i prezime, adresu i mjesto stanovanja, te kontakt telefon) ostvaruje se mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri. Svaka osoba može učestvovati sa više računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.

Da bi se tokom 24h ostvario traženi limit od 50KM, računi iz više trgovina (različitih zakupaca) sa manjim iznosom se mogu spojiti (klamericom za papir). Računi sa manjim iznosima spojeni da se dobije iznos od 50KM i više, koji nisu realizovani tokom jednog dana smatrat će se nevažećim.

Kompanija Bingo nastoji svakodnevno obradovati svoje kupce odličnim akcijskimponudama ali i nagradnim igrama, natječajima i programima lojalnosti.

Sve pojedinosti u vezi ove nagradne igre možete pogledati na OVOM linku. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje