Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zaprosio djevojku, a nakon toga se utopio: ‘Rekao mi je da ga pričekam i da me voli’

Preuzmite sliku

Joao Guilherme Torres Fadini i njegova zaručnica Larissa Campos zajedno sa svojim prijateljima su proslavili zaruke i brazilskoj državi Sao Paulo, na rijeci Sorocaba. 

Joao je brazilski biznismen, a opisali su ga kao dobrog plivača. Naime, Joao je poljubio svoju zaručnicu Larissu u čelo, a onda je otišao u vodu. Nakon pet minuta utopio se.

,,Nakon poljupca skinuo je košulju i zajedno s našim prijateljima otišao u vodu. Rekao mi je da ga pričekam i da me voli. Počeli su se utrkivati do druge obale. Mnogi su odustali, ali on i Gabriel su nastavili”, ispričala je Larissa za G1 News, piše reportersatlarge.com</

Grupa ga je izbezumljeno tražila i pozvala hitne službe. Vatrogasna služba Sao Roque stigla je na mjesto događaja kasno popodne i došla u potragu za čamcima i roniocima. Nakon sat i pol vatrogasci su pronašli njegovo tijelo. Par se trebao vjenčati u maju, a 8. septembra su trebali proslaviti drugu godišnjicu. 

Tugujući zbog gubitka zaručnika, Larissa je rekla: ,,Svi smo otupjeli i uznemireni, ali imamo čvrstu nadu da će on biti naša snaga i brinuti se o nama.” Par je planirao da se putuje oko Kolumbije 2021. za medeni mjesec. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,