Utorak, 13. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zanimljiv test ličnosti koji će otkriti vaš najveći strah u ljubavi

Preuzmite sliku

Složit će se svi da je zaljubljivanje jedna od najljepših stvari, ali isto tako i jedna od strašnijih.

Ljudi se susretnu s mnogim strahovima u želji da sve ispadne šta bolje i da ostave što bolji dojam, a razlog straha ovisi od osobe do osobe. Ako ste nedavno ‘zaplovili’ u novi odnos, možda još niste ni svjesni briga koje imate. Otkriti ih možete jednim brzim testom. Pogledajte ovu sliku, a onda potražite pojam koji ste prvi zapazili.

 • Lice muškarca

  Ako je prvo što ste primijetili lice muškarca, vaš najveći strah je onaj od nepoznatog. Postoji li išta strašnije nego otvoriti svoju dušu nekome i riskirati da vas iznenada povrijedi i napusti? Za vas nema. Morate pronaći način da se opustite i da se pripremite i na mogućnost da vam bude slomljeno srce jer je u ljubavi sve moguće.

  Žena s knjigom

  Plašite se da ćete izgubiti sebe u novom odnosu. Zaljubljive ste prirode i koliko god se želite s nekim povezati, bojite se da će osoba previše utjecati na vas. Razlog tome mogu biti neka loša iskustva u prošlosti, ali imajte na umu da je svaki odnos drukčiji i da to što vas je jedna osoba povrijedila ne znači da će i netko drugi to ponoviti. |

  Muškarac s kapuljačom

  Vaš najveći strah je pokazati svoju tamnu stranu. Iako ste veseli, dragi, nasmijani i topli, kao i svi imate neke loše karakteristike i strah vas je to pokazati drugoj strani. Zapamtite, niko ne može, barem ne dugo, skrivati svoje loše strane, ali ako ste u dobroj vezi s nekim tko vas voli, taj će vas prihvatiti u cijelosti.

  Žena u daljini

  Plašite se da nećete doživjeti pravu ljubav, i to sve zbog prošlih neuspješnih ljubavnih odnosa. Ipak, ako stvarno želite ljubav, naći ćete je. Pristup ljubavi je jako važan, umjesto traženja lošeg u ljudima, otvorite im se i pružite im priliku da vas iznenade. Nemojte se povlačiti u sebe. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,