Subota, 3. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Vlasnik za ovu kuću traži čak 159 hiljada dolara: Kad pogledate unutrašnjost shvatićete razlog paprene cijene…

Preuzmite sliku

Recimo da želite kupiti kuću. Šta je prvo što radite? Pretražujete, Google, naravno! Počinjete pretraživati, ali vaša kuća iz snova izgleda kao da je izvan vašeg budžeta, pa smanjujete svoje standarde dok ne počnete pronalaziti čudne i skrivene dragulje za veoma niske cijene. Ali sumnjamo da ste ikada prije vidjeli ovakvu kuću.

Korisnik Twittera Frazier Approves otkrio je u Pittsburghu, Pennsylvania, kuću koja vas s polja neće impresionirati, međutim, kada pogledate unutrašnjost zasigurno ćete promijeniti mišljenje, piše Tuzlanski.ba.

 • Izvana izgleda potpuno normalno. Ali jednom kad uđete unutra, to je drugačija priča. Svakim novim korakom i pregledom prostorija osjećat ćete se čudnije i čudnije, blago rečeno imat ćete osjećaj kao da ste Alisa u zemlji čuda ili čarobnjak koji putuje.

  Doslovno izgleda kao da ova kuća ima ponešto svega za svaki ukus.

 • Post korisnika na Twitteru privukao je veliku pažnju na mreži sa 92 hiljade lajkova i 19,5k retweeta. Mnogi su se i našalili da je ta kuća jeftina, ako uzmemo u obzir da je unutra svemirski brod iz 25. stoljeća.

 • Međutim, to je malo od onoga što ćete naći kada zavirite u sve prostorije. Bivši ranč pretvoren je u dvospratnu kuću takođe ima dvorac u dvorcu iz 13. vijeka, uzdignutu biblioteku do koje možete doći uz stepenice i strijelcem za razgovore koji vas pozdravlja.

 • Ali to nije sve! Kuća također ima spiralne stepenice koje vodi do spavaćih soba, dnevnog boravka i dvorišta.

  Jedna od spavaćih soba je pretvorena je u ostrva s tropskim otocima, sa vlastitom plažom, a druga je sa hipi stilom iz 70-ih godina i vodenim krevetom.

 • Također, u dvorištu se nalaze bazen i popločani dio dvorišta.

  Zasigurno, one osobe koje se odluče na kupovinu ovog zanimljivog zdanja imat će svoje vlastito čarobno kraljevstvo. (Tuzlanski.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,