Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Viski, votka i rum ravno sa ženskih grudi u skupocjene boce! (FOTO/VIDEO)

vodka 523940S1
Preuzmite sliku

Njemačka kompanija G-Spirit koja proizvodi alkoholna pića došla je na ideju koja će se zasigurno svidjeti mnogim muškarcima.

vodka 523940S1

Osmislili su liniju votke, ruma i viskija koja će se prodavati u ograničenom broju. No, prije nego što izađu na tržište svako od njih prvo će neko vrijeme provesti proliveno na grudima rasnih ljepotica.

Jedna boca prodavat će se po cijeni između 150 i 180 dolara. Svoje grudi za ovu neobičnu akciju posudile su mađarska zečica godine Alexa Varga te njezine podjednako prsate kolegice Amina Malakona i Evelin Aubert.

Njih tri sada krase naslovnicu službene stranice kompanije te na njoj demonstriraju proces nastanka ovih alkoholnih pića.

Djevojke će tako na svojim grudima dodatno začiniti 2.500 litara navedenih alkoholnih pića koji će se onda prodavati u malim bocama, a na ambalaži će biti one same.

sliderrumA 523854S0sliderwodkaneuB 523855S0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za one kojima se ovakva prezentacija proizvoda ne čini pretjerano privlačnom osnivači kompanije objasnili su kako nije samo okus ono što alkoholno piće čini uzbudljivim i ukusnim već i društvo ‘erotične i prekrasne žene’.

Svako piće dobilo je ženu za koju mi osjećamo da najbolje odgovara pojedinom proizvodu i svaka njegova kap proći će njenim grudima’, objašnjavaju vlasnici.

Tuzlanski.ba / Jutarnji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: