Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tvrdi da je zatrudnila bez spolnog odnosa: Mislila sam da je nemoguće jer sam djevica

Preuzmite sliku

Samantha Lynn Isabel na svom je TikTok profilu podijelila video u kojem je ispričala svoju neobičnu priču o trudnoći.

Kada je saznala da će postati majka, imala je samo 19 godina. Zanimljivo je da Samantha tvrdi kako je tada još uvijek bila djevica i da je bila šokirana da je uopće mogla ostati trudna.

“Osjećala sam bolove u trbuhu i sjetila se da mi mjesečnica kasni sedmicu dana. Trudnoća mi je pala na pamet, ali mislila sam da je to nemoguće jer ja i dečko nikad nismo imali penetrativni seks”, započela je.

Objasnila je da se zadovoljavala na druge načine, ali da penis nikada nije ušao u njenu vaginu. Ipak je odlučila napraviti test za trudnoću te se šokirala kada je on bio pozitivan, Otišla je k ginekologu, koji je potvrdio da je trudna pet sedmica.

@sammiisabelx3And that is how i have a 5 year old son. ##makeitstop ##pregnant ##fyp ##pregnancy ##story ##storytime ##mystory ##funny ##fml♬ I am at ur moms house – elizabeth_chetwynd

Samantha je objasnila kako je do trudnoće vjerovatno došlo jer su se ona i dečko dirali, ali ginekologinja Jennifer Lincoln rekla je kako je sperma nekako morala doći u vaginu.

“Nije bitno šta se stavi unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplođenja jajašca”, pojasnila je.

Dodala je kako su slučajevi takvog načina oplođivanja rijetki, ali da su mogući.

@sammiisabelx3##greenscreen ##part2 ##parttwo ##abortions ##abort ##makeitstopchallenge ##makeitstop ##fyp ##storytime ##mylife

♬ I am at ur moms house – elizabeth_chetwynd

Samantha je priznala da je razmišljala o abortusu, ali je ipak odlučila zadržati dijete. Ona i dečko dobili su sina kojemu su dali ime Bentley, a nedavno je dobio i brata Thea, koji je, kako Samantha naglašava, začet tradicionalnim putem. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,