Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Šta znači kada sanjate grob, konja ili izmet?

Preuzmite sliku

Sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bit ćete uspješni u rješavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu. Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vrijeme za igre na sreću.

Ako ste nekome posuđivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam biti zavidni. Dok je s jedne strane dobro brati gljive cijelu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “susresti” u stvarnosti dobro je sanjati.

Na primjer, izmet ili gnoj – narodno vjerovanje poručuje da vidjeti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finacijskih uvjeta. Sanjate li akvarij, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarij znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvidjeti da niste bili u pravu te da se novčana situacija mijenja nabolje.

Kad je riječ o autocesti u snovima, ona je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autocestom u snu, to je veća vjerovatnost da ćete dobiti. Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspjeh. Bijela boja nagovještaj je iznenadne sreće, kao i san o uzgoju cvijeća.

To je znak da će vam se uskoro pojaviti velika količina novca. Isto vrijedi i za djetelinu koja je ujedno glasnik sreće, velikih dobitaka i lijepih putovanja. Sanjati konje uvijek je dobar znak i uvjerava da ćete dobro izbjegavati nevolje u životu.

Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarit ćete brz napredak ili dobitak te lako prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko riješiti. (24.sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,