Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Presadili su joj kožu s prepone: ‘Na licu mi rastu stidne dlake!’

Preuzmite sliku

Amerikanka Crystal Coombs stigla je u emisiju ‘Botched’ na televiziji E!, u kojoj doktori popravljaju loše odrađene plastične operacije, i tražila doktore da joj pomognu jer joj na licu rastu stidne dlake.

Kada je imala tek 9 godina, Amerikanku Crystal Coombs ugrizao je pitbull za lice. Ostala joj je velika rana i imala je rupu u obrazu.

– Od napada se sjećam samo crnine – rekla je i dodala da su je odmah prebacili u bolnicu gdje su joj preporučili da ode plastičnom hirurgu kako bi sanirala ranu s najboljim mogućim ishodom.

– Neko vrijeme imala sam rupu u licu. Hirurg mi je predložio transplantaciju kože i da dio uzmemo iz područja prepona. Obavili su operaciju, a tada su mi na licu počele rasti stidne dlake – rekla je doktorima u emisiji ‘Botched’.

Dodala je i da se ne sjeća da joj je hirurg prije operacije rekao da će joj na licu početi rasti stidne dlake.

Dr. Terry Dubrow iz emisije komentirao je kako je neobično da hirurg uzima kožu za transplantaciju s mjesta na kojem inače rastu dlake, pogotovo jer ima dosta drugih dijelova tijela koji bi odgovarali postupku, put leđa, abdomena i slično. Ipak, dodao je da je transplantacija napravljena odlično, jer se radi o vrlo kompliciranom postupku, a osim što joj na licu rastu stidne dlake, sve ostalo je napravljeno besprijekorno.

  • Crystal je godinama ostavila stanje takvo kakvo je, ali nedavno je rodila kćer i zabrinula se hoće li je djeca u školi zadirkivati zbog njezine mame kojoj na licu rastu stidne dlake.

    – U početku me to uopće nije diralo, ali otkad sam dobila kćer, počelo me uistinu brinuti. Ona sada ima šest mjeseci i brine me hoće li je djeca u školi zadirkivati zbog mene – objasnila je i dodala da od doktora u emisiji želi da joj ponovno transplantiraju kožu, ali ovaj put bez dlaka te da presađeni dio bude što manje vidljiv.  (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,