Utorak, 26. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Objavio selfie pred svadbu i dobio “poklon” od policije

Preuzmite sliku

Vaša fotografija na društvenim mrežama vrlo često umije da oda i više nego što ste željeli da pokažete. Ovaj muškarac nije ni mogao da pretpostavi šta će mu jedan selfie donijeti.

Mathew Clements je na svom Twitter nalogu objavio selfie iz automobila. I ništa ne bi bilo neobično, da nije imao naočare za sunce koje su ga odale.

– Posljednja noć kao slobodan muškarac, sutra kao oženjen čovjek. Ne mogu da dočekam da oženim moju princezu – napisao je Clement iz Northamberlenda (Engleska) u opisu fotografije.

Međutim, kako se u naočarima vidjelo da je selfie napravio u toku vožnje, fotografija nije promakla ni policiji koja je odmah reagovala, pa je jedan od oficira prokomentarisao njegovu objavu, prenosi Srbija Danas.

– Da li su ovo oni ljudi koji završe uništavajući tuđe živote svojom glupošću? – a odmah kasnije stigao je još jedan komentar:

– Nismo primili poziv za važan dan, ali ćemo ti poslati mali poklon za svadbu. U vrijednosti od 200 dolara i šest poena.

Nakon ovakvih reakcija policije, mladić je izbrisao Twitter nalog. Duhoviti neki policajci, ali se čini kao da se nimalo nisu šalili. Jedno je sigurno, dobio je najneobičniji poklon za svadbu.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,