Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Neobično i intrigantno iskustvo: Da li biste probali astralni seks?

Preuzmite sliku

Novi trend u seksu se zasniva na vantjelesnom iskustvu, a obećava veće i dublje povezivanje partnera…

Kada je riječ o zahuhtavanju strasti u krevetu, mnoge žene su spremne da se služe seks igračkama ili probaju neke od sado-mazo igrica.

Iako se možete zabaviti na razne načine, te pronalaziti nove poze koje donose dodatni nivo uzbuđenja, ponekad je dobro okrenuti se trendovima.

Sudeći po pisanju stranih portala, u posljednje vrijeme je poraslo interesovanje parova za astralni seks koji pruža nevjerovatno vantjelesno iskustvo dok imate seks.

Astralna projekcija se najčešće opisuje kao osjećaj koji se javlja kada sanjate i u isto vrijeme osjećate da padate, prije nego što se vaše tijelo probudi.

Astralni seks je kombinacija ovog trenutka i seksualnog odnosa. Tvrdi se da stvara nevjerovatno intimno iskustvo dok duša putuje van tijela.

Guru za astralna putovanja Steve Jones vjeruje da svi ljudi imaju mogućnost da imaju vantjelesni seks sa drugom dušom,. Umjesto da se fokusira na fizičko, astralni seks u prvi plan povezuje dvije duše, na dubljem, duhovom nivou.

Steve objašnjava: “Povratna reakcija je veoma važna prilikom seksualnog odnosa, i to je nešto što je zaboravljeno u fizičkom svijetu.”

Kako da imate astralni seks?

Prema Keen.com, najbolji način da imate astralni seks je da legnete dolje i opustite se što više možete, sve dok ne postignete meditativno stanje. Zatim zamislite svoju dušu koja sjedi, bez pomjeranja vašeg fizičkog tijela.

Kada vaša duša bude bila slobodna, otići će i naći svog astralnog seksualnog partnera.

To znači, da će se vaše duše prodirati jedna u drugu, pa tako fizički vi i vaš partner nećete morati da se dodirujete.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: