Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Majka pokazala kako pomfrit i cheeseburger iz McDonald'sa izgledaju nakon 17 godina

Preuzmite sliku

Amerikanka Savannah Whitehead nedavno je na svom TikTok profilu @savswhithead objavila video u kojem pokazuje kako dupli cheeseburger i krompirići iz McDonald'sa izgledaju nakon 17 godina.

Ova je mama naime McDonald's meni kupila davne 2004. godine i spremila ga u zamrzivač da vidi kako će izgledati nakon toliko godina. Dok ona na videu hranu vadi iz omota, djeca viču ‘kako smrdi’. Pomfrit i dalje izgleda ‘normalno’ osim što se stvrdnuo, ali na sebi nema plijesni, a kad odmota cheeseburger svi se začude kako ni on nije pljesniv, čak ni ne izgleda ‘tako loše’.

@savswhiteheadMy mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound – savswhitehead

Najgore zapravo izgleda feta sir za koji djeca kažu da podsjeća na maslac od kikirikija.  Njen je video brzo postao viralan s tisućama komentara, a mnogi su primijetili kako hrana Izgleda skoro kao da je sad kupljena. Neki su tako zbog činjenice da se nije raspala zaključili da će ‘nastaviti jesti u McDonald'su’, dok drugi baš u tome i vide najveći problem što su namirnice vjerovatno toliko konzervirane sa soli i aditivima, da se ni ne mogu razgraditi.

Oglasili su se i iz američkog McDonald'sa, a kažu da bi se njihovi hamburgeri, poput većine namirnica, razgradili samo ‘u pravom okruženju. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,