Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kako danas momci traže cure? Mladić objavio sulude kriterije

Preuzmite sliku

Osim što bi htio djevojku koja radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipirana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati

Ovih se dana ljudi na Tinderu ismijavaju profilu jednog 26-godišnjaka koji je prijavljen kao Chad, a koji je na profilnoj fotografiji pokazao samo svoj torzo i bicepse, i opisao ‘koji su kriteriji koje bi njegova izabranica morala zadovoljiti’.

– Označi ako zadovoljavaš ove kriterije, jer ja neću pristati na ništa manje – napisao je samouvjereni mladić, koji, samo da se zna, traži plavušu ili brinetu.

A djevojka koja želi osvojiti Chadovo srce će morati biti visoka između 157 i 168 cm, u dobroj formi i blago potamnjelog tena, a od nje će se očekivati i da barem dvaput sedmično ide u teretanu.

  • – Mora uvijek biti dostupna i posvetiti mi vremena koliko tražim – zahtjeva Chad na svom Tinder profilu, ali dodaje i da ga može zvati kako god ona želi, sve dok kuha i čisti. Naravno, osim što radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipovana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati.

    Ni zarada nije nebitna, pa se očekuje da zarađuje minimalno 70 hiljada dolara godišnje, a Chad ne bi htio da radi nešto što se njemu ne sviđa pa mlada dama ne bi trebala piti alkohol, pušiti ili uzimati neko opojno sredstvo.

    A podrazumijeva se, ali mladić je za svaki slučaj i napisao, da ne bi trebala ni prilaziti drugim muškarcima, ali ni izlaziti s prijateljicama. Na Tinderu su se mogli pročitati komentari tipa da će ‘takvu naći u 1950.- oj’, ‘ili da mu neće moći posvetiti sve vrijeme koje on želi ako usput mora zarađivati 70 hiljada dolara’. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: