Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bio nevin do 34. godine, sada dobio 82. dijete

delegat-nevin
Preuzmite sliku

Holanđanin Ed Houben (42), koji je bio nevin do svoje 34. godine, za svega devet godina postao je otac čak 82 puta, a uskoro očekuje još deset prinova.

\"delegat-nevin\"On mjesečno spava sa oko 15 žena koje žele da postanu majke i time je postao najplodniji profesionalni \”bejbimejker\” u svijetu.

Iako je biološki otac djece rođene širom svijeta, on obično \”radi\” u svojoj kući u Mastrihtu, gdje prima svoje \”klijente\”. Međutim, Ed umije da napravi ustupak ako se žena nalazi u izuzetno plodnom periodu, pod uslovom da su mu smještaj i troškovi plaćeni.

Njegova \”porodica\” živi u Njemačkoj, Holandiji, Italiji, Španiji, Belgiji, Francuskoj, pa čak i na Novom Zelandu,  prenosi 24sata.rs

Njegovo najstarije dijete sada ima devet godina, a najmlađe – svega dva meseca.

Ed je započeo svoj \”biznis\” doniranjem sperme lokalnim klinikama. Zatim je saznao da postoji i tržište za začinjanje prirodnim putem i nikada se nije pokajao zbog svog izbora.

Potencijalne mušterije pronalaze Eda preko specijalizovanih sajtova. One znaju da on ima dobar pedigre, budući da 80 odsto žena sa kojima stupi u seksualni odnos ostaje u drugom stanju.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: