Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Video koji ledi krv u žilama: Tušanj, Soboda i Fukare u 4K rezoluciji (VIDEO)

Preuzmite sliku

Na utakmici između Slobode i Zrinjskog koja se odigrala u okviru 15. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine vrijedna i kreativna ekipa iz Tuzle snimila je po prvi puta video 4K rezolucije na jednom sportskom događaju u našem gradu.

Video po nazivom “Matchday” urađen u produkciji Denisa Bašića, Hamdije Mulasalihovića, Edisa Basića, Sulejmana Muratovića, Mirze Hadžića i Mirze Kulo posvećen je Slobodi i Fukarama.

Ovo je za naš voljeni klub. Ujedno koristimo priliku da najboljoj navijačkoj skupini “Fukare Tuzla” čestitamo 28 rođendan. Zahvaljujemo se upravi FK Sloboda na omogućavanju nesmetanog kretanja u krugu stadiona za vrijeme utakmice kao i promotoru naših dosadašnjih radova portalu Tuzlanski.ba” – kazao je Denis Bašić.

Treba napomenuti da je kompletan video je finansiran isključivo iz vlastitih sredstava momaka koji su ga snimili.

To je najmanje što smo mogli da uradimo za našu svetinju Slobodu. Nadam se da smo ispunili očekivanja” – dodao je Bašić.

U prilogu pogledajte ovaj jedinstven video koji će nas uvijek podsjetiti na zasluženu pobjedu Slobode protiv Zrinjskog od 2:1, fenomenalan pogodak kapitena Zajka Zebe ali i 28 rođendan Fukara. (Tuzlanski.ba)

Sloboda Tuzla – 4K from Denis Bašić on Vimeo.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje