Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda protiv Travnika bez Zebe, Efendića, Ivetića upitan Moranjkić

Preuzmite sliku

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda uoči sutrašnje utakmice 13. kola BHT Premijer lige protiv NK Travnika, iz tabora Slobode navode da ulaze u ovaj susret kao i svaki prethodni, ali sa nekoliko povrijeđenih igrača.

Šef stručnog štaba trenutnog lidera prvenstvena Husref Musemić ističe da nema opuštanja, te da se uloga favorita mora potvrditi na terenu. Musemić poziva sve navijače da pomognu Slobodi, jer svaka utakmica je bitna. Trener Tuzlaka smatra da su navijači nosili Slobodu u zadnjoj pobjedi u Zvorniku. “Mi smo osvojili u proljetnom dijelu 28 bodova, a ako sutra pobijedimo imaćemo nakon nepotpune polusezonu taj uspjeh. očigledno da nas nisu planirali u vrhu.” dodaje Musemić.

Haris Mehmedagić igrač FK Sloboda kaže da je atmosfera u ekipi dobra, bez obzira na to što desetkovani ulaze u susret protiv Travnika.

Tim iz Rudarske 2 ulazi u susret sa mnogo povrijeđenih igrača. Sloboda će sutra igrati bez Zebe, Ivetića, već duže vrijeme Mujića. Efendić nema pravo igranja zbog crvenog kartona. Moranjkić je pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu, dok će Govedarica biti priključenim timu, ali nije sigurno da li će dobiti priliku sutra na Tušnju.

Utakmica između FK Sloboda i NK Travnik igra se sutra od 14:30 na stadionu Tušanj. (S.M. | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje