Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte fantastične partije Teletovića i Nurkića na NBA parketima (VIDEO)

Preuzmite sliku

Teletović i Nurkić su skupa postigli 34 poena, zabilježili 18 skokova, u prilogu pogledajte pojedinačne učinke i odlična izdanja Mirze i Jusufa.

Jusuf Nurkić je pokazao da je povreda iza njega pa je u pobjedi Denvera rezultatom 78:74 ostvario double-double učinak sa 15 poena i 10 skokova, a svemu tome dodao je još dvije asistencije i čak pet blokada. Jusuf Nurkić je na terenu proveo 22 minute, iz igre je šutirao 6 od 14, dok je sa linije slobodnih bacanja bio polovičan (3/6). Od svojih deset skokova, sedam je uhvatio u fazi odbrane a tri u napadu, a meč je završio sa pet ličnih grešaka.

Sa druge strane košarkaši Sunsa su sinoć savladali Charlotte rezultatom 111:102 i tako prekinuli negativnu seriju od devet uzastopnih poraza.

Odličnu partiju  dresu Sunsa pružio je naš Mirza Teletović, koji je za 24 minute na terenu ubacio 19 poena i zabilježio osam skokova, a tome je dodao i tri asistencije. Naš košarkaš je iz igre šutirao 6 od 17, a meč je završio sa pet ubačenih trojki (5/12). Zanimljivo, ekipa Sunsa je u ovom susretu pogodila čak 19 šuteva za tri poena. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje