Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wwin kvote među najboljima na svjetskom tržištu

Preuzmite sliku

Popularno

Kladionica Wwin uz bok sa najvećim svjetskim kladionicama.

Wwin je jedina online kladionica u regionu čije su ponude i kvote dospjele na čuveni Betbrain, najstariji, a ujedno i jedan od najpoznatijih i najposjećenijih portala za usporedbu svjetskih kladionica.

Danas izdvajamo ponudu za englesku Premier ligu, najpoznatiju i najpopularniju ligu svijeta. U derbiju dana između Manchester Cityja i Manchester Uniteda, Wwin nudi koeficijent 1.43 na pobjedu domaćina što je najveća kvota na tržištu, veća čak i od one koju nude svjetski igrači na tržištu kao što su Betfair, Pinnacle Sports i 1xBet koji broje milione registriranih i aktivnih igrača.

Također za isti događaj izdvajamo ponudu na golove gdje Wwin nudi najveći koeficijent od 1.70 na zbroj golova 4+.

U vrijeme pisanja ovog teksta Wwin ima najveće koeficijenta i na pobjede Liverpoola (1.12), Chelsea (1.45) i Arsenala (1.70).

Ovo je još jedan pokazatelj da Wwin pored izgrađene liderske pozicije na regionalnom tržištu postaje konkurentan igrač i na svjetskom tržištu.

Wwin je dakle jedina koja može da se pohvali da svoje kvote ima i na čuvenom Betbrainu, a OVDJE možete da poredite koeficijente u odnosu na ostale svjetske i priznate kladionice. Wwin već neko vrijeme raznim bonusima dodatno nagrađuje svoje vjerne igrače i pokazuje da je najvažnije obostrano zadovoljstvo i da je ‘kupac na prvom mjestu’.

Wwin je dostupan za svakog igrača iz svijeta opcijama uplate: VISA, Master, Maestro kartice, Skrill, Moneybookers, Neteller, PaySafe Card, Ecash, Abon, XBon.

  •  

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,