Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Par Selo Cup 2019: Prava poslastica tek slijedi

Preuzmite sliku

Vrhunski mali nogomet protekle sedmice igran je na VIII. malonogometnom turniru “Par Selo Cup 2019” na igralištu Osnovne škole “Pasci” kojeg organizuju članovi Udruženja mladih “Par Selo-Dubrave”.

Prava sportska poslastica tek slijedi jer turnir ulazi u osminu finala kada počinju nastupati i futsal reprezentativci iz regije.

Na turniru igraju 24 seniorske ekipe iz cijele BiH. Ulaskom u osminu finala, stiže nekoliko pojačanja. Riječ je o mladim, talentovanim i uspješnim reprezentativcima iz regije koji će zaigrati za neku od ekipa na turniru.

Tako će za tim “Armensa” nastupiti pet reprezentativaca, ekipa “Veren stan”, također, nastupa sa pojačanjima, a ekipa “Bijeljina” nastupit će s reprezentaticem BiH u futsalu Dejanom Pavlovićem.

– Bit će tu još iznenađenja ali nećemo otkrivati sve. To čuvamo za naše posjetitelje da dođu i uvjere se zašto smo među deset najboljih malonogometnih turnira u BiH – kazao je Boris Filipović, predsjednik Udruženja mladih “Par Selo-Dubrave”, te dodao da se za vikend očekuje spektakularan nogometni triler u borbi za prvo mjesto koje donosi najboljoj ekipi 5.000 KM.

U sklopu turnira održava se turnir u boćanju te večer dijaspore, a za sve posjetitelje turnira obezbjeđena je raznovrsna i bogata ugostiteljska ponuda te muzičko zabavni program. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,