Subota, 21. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin bonus dobrodošlice, petak 6. maj 2022.

Preuzmite sliku

Za nove korisnike koji se sutra registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

 • Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za sutra (PETAK, 06. maj), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

 • Zaigraj EGT slot igre na Wwin.com i osvoji velike JACKPOT-ove. Trenutni JACKPOT na EGT slot igrama je 36.000,00 EUR (70.409,88 KM) – i dalje raste. Otkrijte najveću ponudu slot igara (1500+) na jednom mjestu. Igraj omiljene casino online igre bilo kad i bilo gdje….

 • KIŠA “FREEBETOVA” – Aviator

  Promocija traje od 05. 05. 00:00 CET do 15. 05. 23:59 CET Svakog dana u toku promocije, kiša “freebetova” će pasti 45 puta, za prvih 20 igrača. Vrijednost freebeta 0,5 € (1 KM). Spremite se za kišu “freebetova” kakvu dosad niste doživjeli. Iskorsiti ovu super akciju….

  Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

  Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke. I to nije sve, uskoro Vam omogućavamo kombinovanje Prematch i Live klađenja.

  Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje