Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ne propustite sjajnu priliku sutra: Registrirajte se na WWin i uzmite bonus dobrodošlice

Preuzmite sliku

Popularno

Za nove korisnike koji se sutra (srijeda 18. januar) registruju u poslovnicama WWin u Federaciji BiH, kladionica je spremila primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na spomenutim lokacijama od WWina kladionice na poklon dobijaju 40 KM bonusa – aktivan (keš novac ostvaren bonusom možete isplatiti bez uslova – odmah) + 200 posto bonus na prvu uplatu.

  • Najveći jackpot u BiH

    Casino igre sve su popularnije, a Jackpot na Amusnet (EGT) slot igrama je najveći u BiH.

    Zaigraj Amusnet (EGT) slot igre i osvoji najveći jackpot u BiH. Trenutni jackpot na amusnet (EGT) slot igrama je 149.000 KM (76.000 eura) – i dalje raste. Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrtite i isprobajte svoju sreću.

  • Cashback prematch i cashback live

    WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

    Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi

    Nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Nije nemoguće da dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili valuti eura, a za sport i live omogućeni su dobici od 100.000 eura, kao i 200.000 eura za sistemske dobitke.

    Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), WWin je uveo i aircash opciju uplate i isplate.

    Kombinuj prematch i live događaje

    Nova dimenzija klađenja na WWin-u podrazumijeva kombinovanje prematch i live događaja na istom listiću.

  • Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša i među njima je uložio u najviše klubova. Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25 posto klubova prvog ranga bh. nogometa i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

  • Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog nogometa logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,