Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mejdan domaćin: Jarčevi nastavljaju put prema tituli

Preuzmite sliku

Popularno

U okviru 5. kola Premijer futsal lige BIH u petak, 08.11.2019. sa početkom u 20:45 sati u SKPC Mejdan odigrat će se utakmica između FC ‘Salines Tuzla City’ i MNK ‘Seljak’ iz Livna.

Tuzlanski Jarčevi prošle sedmice su sa rezultatom 3:0 pobijedili HFC ‘Zrinjski’ u Mostaru. Strijelci za tuzlanski klub su bili Srđan Ivanković sa dva gola i Vladimir Džombić sa jednim golom.

Utakmica sa gostima iz Livna bit će druga utakmica pred domaćom publikom.

‘Ne sumnjamo da će naša vjerna publika doći da povede naše momke do nove pobjede. Svjesni smo činjenice da naša posljednja ali i jedina domaća predstava, nije publici donijela dugo očekivanu zadovoljstvo, sa remijem koji je Jarčeve gurnuo na drugo mjesto premijerligaške tablice ali Jarčevi su se u potpunosti iskupili u Mostaru i ovom prilikom želimo da pokažemo tuzlanskoj publici da je ono bio samo loš dan.’- poručili su tuzlanski Jarčevi i pozvali svoje navijače da ih bodre i ovaj put.

Tuzlanski klub trenutno se nalazi na drugom mjestu ljestvice Premijer fustal Lige BiH sa 10 bodova, a prvo zauzima momčad FC „Mostar SG“ iz Mostara sa 12 bodova. Međutim, ovaj rezultat neće obeshrabriti tuzlansku ekipu da nastavi borbu za titulu prvaka BiH. (Press FC Salines Tuzla City)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje