Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Džeko poslao divnu poruku Lani Pudar i dao joj savjet…

Preuzmite sliku

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko poslao divnu poruku Lani Pudar nakon što je naša mlada plivačica ostvarila velike uspjehe na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti.

Podsjećamo, Lana Pudar (16) je debitovala na Svjetskom prvenstvu za seniore i odmah izborila dva finala nakon kojih je zauzela osmo i šesto mjesto na svijetu.

Njeni rezultati su razveselili sve u Bosni i Hercegovini, a među velikim fanovima Lane Pudar je i Edin Džeko, velika zvijezda bh. sporta i kapiten reprezentacije BiH. Upravo je Džeko poslao predivnu poruku podrške mladoj Mostarki.

“Draga Lana Pudar, ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam i sa radošću pratim tvoje nastupe i sa još većom radošću čitam o tvojim uspjesima”, poručio je Džeko.

Draga Lana Pudar,
Ne mogu, a da ti ne čestitam na svemu što si dosad postigla, iako imaš tek 16 godina. Oduševljen sam…

Objavljuje Edin DžekoPetak, 24. lipnja 2022.

Džeko je odlučio da Lani uputiti i jedan savjet. Navodi da se ne treba obazirati na okruženje, već slušati savjete roditelja.

“Kao stariji i iskusniji, dat ću ti jedan savjet. Slušaj roditelje, oni su ti najbolji prijatelji i oni ti jedini mogu dati iskrenu podršku. Proći ćeš mnogo i dobrih i loših stvari, jer takvo je naše okruženje. Kada ide dobro, svi te tapšu po ramenima, a kada ide loše, utrkuju se u tome ko će bolje, jače i više. A porodica! Ona je uvijek tu, kao utjeha, kao snaga, kao rame za plakanje, kao podstrek za dalje. I zapamti, vjeruj u sebe i rezultat će doći. Predodređena si za velike stvari, svi to vidimo i želim ti mnogo sreće, zdravlja i iskrenih ljudi oko tebe”, poručio je Džeko.

Za kraj, najavio je da će se i dalje radovati svakom novom nastupu Lane Pudar.

“Budi ponosna na sebe, jer imaš sve razloge da budeš ponosna. Radujem se tvojim novim nastupima. Sretno dalje, ponosu Bosne i Hercegovine”, zaključio je Džeko.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,