Utorak, 7. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vizuelna prezentacija: Historijat Crveno – crnih krasi tušanjski Istok

Preuzmite sliku

Prezentacija sadrži skup važnijih momenata u stogodišnjoj historiji Kluba kao i istaknute ličnosti koje su svojim djelovanjem ostavili značajan trag na sam Klub.

FK Sloboda nastavlja sa realizacijom projekta promocije Kluba kao regionalnog brenda. Nakon ponovne obrade murala na istočnom ulazu u Grad Tuzla, realizovano je i ukrašavanje istočne tribine kroz vizuelni prikaz historijata FK Sloboda. Prezentacija sadrži skup važnijih momenata u stogodišnjoj historiji Kluba kao i istaknute ličnosti koje su svojim djelovanjem ostavili značajan trag na sam Klub.

Treba naglasiti da će biti još vizuelnih prezentacija na samom Gradskom stadionu Tušanj gdje će se posvetiti pažnja i ostalim događajima i ličnostima koje su obilježile historiju FK Sloboda.

Naglasimo i to da se ovom prilikom zahvaljujemo UG “Prijatelji FK Sloboda” na realizaciji ovog projekta.

Na kraju, realizacija projekta se nastavlja kroz razne vizuelne prezentacije širom Grada Tuzle. Cilj je da crveno – crne boje i legende našeg Kluba postanu sastavni dio svake ulice i kvarta, te da i na taj način slavimo našu slavnu prošlost i ponosno gledamo ka budućnosti, saopćili su iz FK Sloboda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje