Petak, 27. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Velež najavio nastavak rekonstrukcije stadiona

Preuzmite sliku

FK Velež je u proteklih nekoliko godina aktivno radio na unapređenju infrastrukture svog stadiona, a danas su najavili novi projekat.

“Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da se u narednom periodu nastavljaju infrastrukturni radovi na uređenju stadiona “Rođeni”.

Nakon što je u prošloj godini započela izgradnja i uređenje prostorija ispod zapadne tribine stadiona, Fudbalski klub Velež obavještava da je proteklih dana i konačno zatvorena finansijska konstrukcija čime je omogućen nastavak radova na uređenju navedenih prostorija u kojima je planirana izgradnja modernog klupskog Caffe-a.

Iako će dinamika samih radova umnogome ovisiti kako o vremenskim prilikama tako i o nizu drugih objektivnih okolnosti, inicijalni plan je da se projekt finalizacije i uređenja ovog dijela zapadne tribine našeg stadiona realizira do početka proljetnog dijela šampionata.

Nadamo se svakako da će ovo biti samo jedan u nizu uspješnih projekata, čime ćemo nastaviti pozitivan trend unapređenja infrastrukture našeg stadiona, a sve do našeg ranije zacrtanog konačnog cilja – moderne fudbalske Arene “Rođeni”.”, stoji u saopćenju mostarskog Veleža.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , ,