Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sulejman Krpić: Na Bilinom polju ćemo jurišati na pobjedu!

Preuzmite sliku

Prvotimci Slobode odbrojavaju dane do “crveno – crnog derbija” u Zenici. Nakon sjajnog starta u ligi, vrijeme je da se i na Bilinom polju nastavi rezultatski uspjeh.

Husref Musemić će u Zenici moži računati na još dva fudbalera: Sulejmana Krpića i Dilavera Zrnanovića, a posebna “gužva” vladaće u vrhu napada. Naime, svi naši navalni igrači igraju u dobroj formi pa će Musemić biti na slatkim mukama koga od prve minute poslati na odbranu Čelika. Sudeći po posljednjem pripremnom meču protiv Radničkog i dva gola koja im je postigao, Krpić je najbliži startnoj postavi.

  • sulejman-krrpic
  • “Željan sam golova i igra mi baš fali! Odradio sam kartone i trener na mene može računati. Što se tiče Čelika, oni su uvijek tvrda ekipa, ali sada imaju loše rezultate i mi u Zenicu idemo na pobjedu”, poručuje napadač Slobode.

    Krpić, najbolji strijelac Crveno – crnih iz ere “Ćirine mašine”, sada je pred novim zadatkom – da trese mreže premijerligaških ekipa:

    “Ekipa nam je dobra, dosta bolja nego u prvom dijelu sezone i svaki igrač je motivisan na pobjedu u Zenici. Imamo sve pred sobom, dobar teren, dobru ekipu…Svi znamo da će biti teško, jer i mi se nalazimo u lošoj situaciji na tabeli. Ipak, vjerujem u svoje saigrače i naš kvalitet. Na Bilinom polju ćemo jurišati na pobjedu!”.

    (fksloboda.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje