Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Senad Lulić se emotivno oprostio od Lazija: Vrijeme je za rastanak, ne ovise svi snovi od naših želja

Preuzmite sliku

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senad Lulić se putem svoje zvanične stranice oprostio od navijača Lazija.

Lulić napušta stadion Olimpico nakon 371 odigrane utakmice u dresu Nebeskoplavih, a u tim utakmicama postigao je 34 pogotka i asistirao 50 puta. Za reprezentaciju BiH odigrao je 57 utakmica i postigao četiri pogotka.

Sa Nebeskoplavima je osvojio dva Kupa Italije i dva Superkupa Italije, a na Olimpico je stigao 2011. godine i klub napušta nakon decenije igranja i ostavljanja velikog traga u klubu.

“Dragi Lazio,

Vrijeme je za rastanak nakon deset prelijepih godina i 371 utakmica u dresu sa orlom na prsima gdje sam dao uvijek sve od sebe. Nakon mnogo uspjeha i nezaboravnih memorija, napuštam Lazio jer nemam mogućnost da nastavim igrati i boriti se za vas. Ne završavaju svi snovi na najljepši način i ne ovise svi snovi od naših želja. Ponekad nada i želja nisu dovoljno dobre. Ja ovdje napuštam mnogo prijatelja i mnogo predivnih ljudi koje sam upoznao u proteklih deset godina. Zahvaljujem Laziju i predsjedniku Lotitu na prilici koju su mi dali, da nosim ovaj posebni dres punih deset godina.

Za kraj velika zahvala svim navijačima Lazija i zapamtite da ću vas nositi u svom srcu zauvijek. Svaki svoj dan ću živjeti sa vama u budućnosti.

Vječno vaš,

Senad”, napisao je Lulić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje