Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Robijaši Zenica: “Želimo dobrodošlicu Slobodi i Fukarama na Bilino Polje”

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode nakon dobrih rezultata ove sezone borbe sa sami vrh tabele i u prilici su da izbore igranje u evropskim takmičenjima.

Zbog neispunjenja uslova koje UEFA nalaže, svoje domaće utakmice Sloboda nije u mogućnosti da igra pred “domaćom” publikom na stadionu Tušanj, pa će rezervni dom crveno-crnih biti stadion Bilino Polje u Zenici.

Tim povodom navijači Čelika popularni “Robijaši”, na svojoj Facebook stranici su fudbalerima i navijačima Slobode iskazali dobrodošlicu, te obećali podršku sa tribina. Prijateljski odnos ova dva kluba je odavno poznat, pa drugačiji potez navijača NK “Čelik” se nije mogao ni očekivati, ali je za svaku pohvalu”.

U slučaju tog scenarija Sloboda bi bila kao kod kuće, jer bi Robijaši dali veliku podršku Slobodi i Fukarama, kao veliki navijački prijatelji bi navijali svi zajedno i hram nogometa bi pomogao Slobodi kroz Evropu. Ipak smo mi crveno-crni i dvije prijateljske navijačke skupine. Dobrodošli u Zenicu i na Bilino Polje, zajedno da damo podršku Slobodi na Bilinom polju!”, stoji na Facebook stranici navijačke skupine “Robijaši”.

Prijateljska dobrodošlica Slobodi na Bilino Polje i podrška na evropskim utakmicamaSloboda će svoje utakmice kao domaćin u EVROPSKIM takmičenjima igrati na našem Bilinom polju.Fukare Tuzla 1987 .

Posted by ROBIJASI on 5. April 2016

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje