Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Raspucani Cristiano Ronaldo donio pobjedu Juventusu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Tri meča Serije A odigrana su danas od 15.00. Juventus je u Torinu savladao Sassuolo sa 2:1. Konačno je Stara dama dočekala Cristiana Ronalda.

Portugalac je sa dva gola predvodio Juventus do nove pobjede u sezoni, četvrte, te su i dalje jedina ekipa sa maksimalnim učinkom u ligi od četiri pobjede u četiri susreta. Poraz Sassuola na kraju je ublažio rezervista Khouma Babacar koji je postigao gol u sudijskoj nadoknadi utakmice.

Genoa je na svom terenu savladala Bolognu sa 1:0. Dugo su se oni patili na svom stadionu, ali je na kraju Krzysztof Piatek postigao svoj osmi gol sezone i doveo Đenovljane do nove pobjede. To je druga pobjeda Genoe u prvenstvu, uz jedan poraz. Oni imaju i utakmicu manje, pa navijači mogu biti sasvim zadovoljni izvedbama svojih ljubimaca na startu sezone.

U trećem meču, Udinese i Torino su podijelili bodove. Domaći su poveli preciznim šutem De Paula, ali je Meite na startu drugog dijela donio poravnanje BIkovima, te je taj rezultat i ostao do kraja meča.

Ranije danas je, podsjećamo, Chievo uzelo bod Romi na Olimpicu odigravši 2:2. Danas od 18.00 igraju Empoli i Lazio, a kolo zatvaraju od 20.45 Cagliari i Milan.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje