Petak, 17. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pripadnik navijačke skupine “Horde zla” donirao 50 eura za semafor na Tušnju

Preuzmite sliku

Nakon što smo objavili informaciju kako je “JU stadion Tušanj” hitno neophodan semafor koji je jedina prepreka za dobijanje licence od strane  Komisije za stadione N/FS BiH za takmičenje FK Sloboda u Premijer ligi BiH, putem društvene mreže Facebook navijači Slobode počeli su sa prikupljanjem novčanih sredstava.

Semafor za objavljivanje rezultata, vremena i mogućnost obavještavanja gledaoca putem putujućeg teksta koji bi zadovoljio sve potrebne kriterije košta negdje oko 4.000 KM, a rok za njegovo postavljanje je 20. juni. 2014. godine.

U ovom slučaju Slobodi ne pomažu samo njeni navijači, naime Semir Bajramović navijač FK Sarajevo uplatio je donaciju u iznosu od 50 eura za kupuvinu semafora na Tušnju. Ovim putem u ime svih navijača zahvaljujemo se članu navijačke skupine Horde zla na donaciji.

Svi simpatizeri, navijači i prijatelji FK Sloboda koji su u mogućnosti da pomognu u nabavci semafora, svoje novčane donacije mogu ostaviti u Cafee bar “Arena” koji se nalazi u strogom centru Tuzle u ulici Kazan Mahala.

Sav novac koji bude prikupljen javno će biti objavljen sa imenima i iznosima, napisao je na svom Facebook profilu pokretač ove akcije i dugogodišnji navijač FK Sloboda Luk Van Gog Goran. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,