Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Poznate sudije za naredno kolo Premijer lige BiH: Slobodi ponovo sudi Mirza Kazlagić

Preuzmite sliku

Mečevi 26. kola PL BiH igraju se u petak (14. april) i subotu (15. april), a određena su i službena lica za svih šest duela.

Zrinjski u petak od 15,00 sati u Čitluku igra protiv Želje, a ovaj susret sudit će Frano Jelić iz Širokog Brijega. Meč u Čitluku direktno prenosi kanal My TV.

Isti dan od 18,00 sati Tuzla City na Tušnju dočekuje Velež. Utakmicu će suditi Aleksandar Njegomirović. Direktan TV prijenos je na kanalu Arena Sport.

Igman će u subotu u Konjicu od 16,00 sati odmjeriti snage sa Slobodom. Mirza Kazlagić će dijeliti pravdu na ovom meču. Direktan TV prijenos bit će na kanalu Arena Sport.

Podsjećamo, nakon odigranog susreta u okviru 22. kola m:tel Premijer lige BiH u kojem su Velež i Sloboda odigrali susret bez golova, saopštenjem za javnost oglasio se klub sa Tušnja u kojem je su iskazali nezadovljstvo suđenjem upravo Kazlagića.

Vezano | UG Prijatelji FK Sloboda: Ovako je sudija Mirza Kazlagić dijelio “pravdu” na utakmici Velež – Sloboda 

Od 16,00 sati u subotu u Doboju će Sloga Meridian ugostiti Posušje. Susret će suditi Miloš Gigović, a zanimljivo da samo ovaj duel neće biti u direktnom TV prijenosu.

Još jedan meč u subotu igra se od 16,00 sati i u Trebinju između Leotara i Sarajeva. Dražen Marić će biti glavni arbitar na stadionu “Police”. Utakmicu iz Trebinja direktno prenosi My TV.

Posljednji susret 26. kola PL BiH igraju Široki i Borac od 18,30 sati. Derbi kola sudit će Sabrija Topalović. Meč iz Širokog direktno prenosi Arena Sport.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje